nlc.hu
Sztárok
Havas Henrik szerint vonzóbb volt Alain Delonnál, Hajdú Péter kiröhögte

Hajdú Péter zseniálisan reagált arra, hogy Havas Henrik vonzóbbnak tartja magát Alain Delonnál

Alain Delont sokan a világ legszebb férfijának tartották. Havas Henriknek azonban volt ehhez egy-két szava, amit aztán Hajdú Péter sem bírt ki reakció nélkül.

Amikor 2019-ben a Cannes-i Filmfesztiválon Alain Delon Arany Pálma életműdíjat kapott, a tiszteletére rendeztek egy pódiumbeszélgetést. Ennek keretein belül sok részletet vetítettek régi filmjeiből, melyekre a színész reflektálhatott. A legtöbbször azonban egyetlen megjegyzése volt Alain Delonnak a klipekkel kapcsolatban: mégpedig az, hogy mégis mennyire jól nézett ki fiatalon.

Nem véletlenül: a nemrégiben elhunyt francia színészt sokan a világ legszebb férfijának tartották. Ezzel azonban úgy néz ki, nem mindenki ért egyet. Legalábbis ez derül ki Hajdú Péter Instagram-posztjából, aki kiszúrt egy egészen érdekes vallomást Havas Henriktől. Az újságíró ugyanis azt állította:

„Sokkal vonzóbb voltam, mint Alain Delon.”

havas henrik alain delon

Fotók: Schumy Csaba/Fotocentral, Silver Screen Collection/Getty Images

Hajdú Péter a Havas megállapításáról szóló hírt egy régi Alain Delon fotó mellé illesztette. A montázst egy sokat mondóan ironikus kommentárral osztotta meg: „A fene tudja”.

A zseniális reakció láttán más sztárokból is előbújt a kisördög. Szabó András Csuti például azt írta: „És rád mondják hogy nagyképű vagy, bari?”. Míg Dombóvári István csak ennyit fűzött hozzá: „Valahol imádom azért, mert semelyik érzékszerve nem erre a dimenzióra van kalibrálva”. 

A poszt a több kommentelő fantáziáját is beindította:

  • „Azért ez erős volt, nem vagyok egy tál eper, de még én is vonzóbb vagyok, mint a Havas bármikor.”
  • „Most hogy jobban megnézem…”
  • „Havas Henrik soha nem a szerénységéről volt híres.”

Volt azonban, aki szerint Havas csak ironizált. Szerintünk viszont teljesen mindegy, amíg olyan vicces reakciókat olvashatunk, mint amilyen Hajdú Péteré.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top