Ritkán látott nővére lett Puskás-Dallos Peti fiának keresztanyja

Vad Rózsa | 2024. Augusztus 26.
Megkeresztelték Puskás-Dallos Peti és Bogi kisfiát, Ábelt.

Hamarosan első szülinapját ünnepelheti Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti kisfia, Ábel. A szülők ritkán mutatják meg kisfiukat közösségi oldalaikon, de most úgy döntöttek, megosztják, hogy

 

nemrégiben megkeresztelték Ábelt.

A Puskás-Dallos Peti Instájára kitett fotók egyikéről az is kiderül, hogy Ábel keresztanyja Peti ritkán látott nővére, Puskás Annamária lett.

Bár Puskás-Dallos Peti valóra vált álomnak éli meg az apaságot, korábban annak nehézségeiről is nyíltan beszélt, támogatva ezzel a vele egy cipőben járó férfitársait. 

„Rengetegszer voltam fáradt, elgyötört, túlérzékeny, sőt, magányos a várandósság alatt, és emiatt sokszor gyötört a bűntudat, a lelkiismeretem, hogy már most rossz apa vagyok, rossz férj, mert még meg se született, én mégse bírom a feladataim terhét. Nem is nagyon beszéltem erről senkinek (maximum megjegyeztem félig viccesen, hogy a kispapákkal nem törődik senki), mert úgy éreztem, a feleségemet a testi-lelki változások miatt nem terhelhetem tovább, a család előtt pedig nem akarok önzőnek tűnni, hogy miközben Bogi egy babát hord ki, az én problémáimmal kelljen törődni”

 – mondta a babavárás időszakáról. 

Exit mobile version