Sztárok

Harry és Meghan Dianának is emléket állított a keresztelős képeken

Szombat délelőtt egy intim, a nyilvánosság teljes kizárásával tartott ceremónián megkeresztelték a brit királyi család legfiatalabb tagját, Archie Harrison Mountbatten-Windsort.
harry herceg meghan archie keresztelő

Ahogy arról korábban itt írtunk bővebben, Harry herceg és Meghan hercegné első gyermekének keresztelőjén II. Erzsébet királynő nem vett részt. Annak ellenére sem, hogy Sussex hercege és hercegnéje mindennél jobban szerette volna, ha az uralkodó tiszteletét teszi az eseményen.

Néhány órával ezelőtt a házaspár hivatalos Instagram-oldalán közzétette az első hivatalos fotókat a keresztelőről. Két képet osztottak meg, egy meghitt és bensőséges felvételt hármójukról, valamint egy hivatalosabbat, amelyen a hercegi pár mellett szerepeltek a nagyszülők – Károly herceg, Camilla és Meghan édesanyja, Doria –, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné.

A Daily Mail brit bulvárlap most arról is ír, hogy ezen a hivatalos fotón Harry és Meghan megható módon megemlékezett Harry elhunyt édesanyjáról, Dianáról is. Méghozzá azzal, hogy a fotózásra meghívták Diana két nővérét: Lady Jane Fellowest és Lady Sarah McCorquodale-t. Harry két nénikéje egyébként két hónappal ezelőtt az elsők között találkozhatott a legifjabb családtaggal, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral is.

Nyitókép: Instagram/Sussex Royal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top