Dancs Annamari megmutatta külföldi álomotthonukat

N.O. | 2024. Augusztus 27.
Dancs Annamariék szicíliai otthona mesébe illő.

Dancs Annamari és férje néhány hónapja döntöttek úgy, hogy félig-meddig új életet kezdenek az álomszép Szicíliában, azon belül is Taorminában. Viszonylag gyorsan megtalálták az álomotthonukat, amit már fel is újítottak – írja a Bors.

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Életünk egyik legnagyobb kalandját éltük át az elmúlt hetekben: nincs 3 hónapja, hogy rátaláltunk erre a lakásra, ahonnan az egész Taormina-Giardini öblöt látjuk a teraszunkról. 23 nap alatt varázsoltunk otthont belőle, hála érte a két fantasztikus építőnknek! A férjemmel együtt terveztünk, vásároltunk, cipeltünk, főztünk, festettünk, szereltünk, takarítottunk (az építkezési törmeléket is) közben gyereket és nagyit is kirándultattunk, szeretgettünk… és voltunk 5 alkalommal a strandon is, kb 1 órát, szóval, a bátorságunk, a két kezünk munkája és a 38-40 fokban gyorsan összegyűlt verejtékünk is benne van ebben a lakásban/ kilátásban. És őszinte vagyok: marha büszke vagyok magunkra!” – írta közösségi oldalán a színésznő.

Ráadásul az olasz lapok arról írnak, hogy egy igazi világsztár, Leonardo DiCaprio nyaral annak a településnek a partjainál, ahol Dancs Annamari lakik.

Dancs Annamari az utóbbi napokban nagyon nehéz időszakon ment keresztül. Az Operettszínház dívája július elsején búcsúzott el édesapjától.

Exit mobile version