nlc.hu
Sztárok

Dancs Annamari esküvője

Dancs Annamari édesapja nem lehetett ott lánya esküvőjén

Öt napon át, csütörtöktől hétfőig buliztak Toszkánában Dancs Annamariék.

Az Operettszínház színésznője, Dancs Annamari egy álomszerű toszkánai esküvőn házasodott össze szerelmével. Laci 2018-ban kérte meg a kezét, de megegyeztek, hogy nincs szükség esküvőre, nagy felhajtásra. Ám mégis úgy döntöttek, belevágnak a szervezésbe, méghozzá egy különleges helyen – írta meg a Blikk.

A pár január óta szervezte a nagy napot Toszkánában. Az esküvőre végül Pisától 70 km-re került sor, egy olasz családi panzióban. Öt napon át, csütörtöktől hétfőig buliztak, s Olaszország legfestőibb helyeire is ellátogattak.

Több kisebb baki is megesett az esküvőn; például megadta magát a menyasszonyi ruha cipzárja, a papot is lecserélték. D az egyik legszebb rész az volt, amikor Dancs Annamari énekmestere, Imre Gabriella elénekelte az Ave Mariát.

Az esküvőn felszolgált ételek is olaszos különlegességekből álltak, másnap azonban az újdonsült férj készített bográcsban marhapörköltet.

„A legfájóbb az volt számomra, hogy az édesapám nem lehetett ott, mert olyan egészségi állapotban van, hogy nem vállalta az 1800 km-es utazást Sepsiszentgyörgyről. Folyamatosan videótelefonáltunk, tudósítottunk, hogy mikor mi történik” – mondta a színésznő a lapnak.

Dancs Annamari

Dancs Annamari (Forrás: Mokka – videó)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top