nlc.hu
Sztárok

Nem lesz esküvő Dancs Annamáriáéknál

Három év jegyesség után sem tervez esküvőt Dancs Annamária

Családalapításon sem gondolkoznak a szerelmesek.

Három éve jegyezte el párja Dancs Annamáriát, mégsem tervez házasságot kötni a szerelmespár. László még 2018-ban kérte meg a színésznő kezét, aki most a Borsnak elárulta, köszönik szépen, jól vannak, de nem kötik össze az életüket. 

Dancs Annamária és párja

Dancs Annamária és párja, László (Fotó: Instagram)

„Nagyon boldogok vagyunk, de nem lesz esküvő, sem közös gyerek. Jóban-rosszban, bajban együtt vagyunk. Egyikünknek sem volt eddig ilyen kapcsolata, amiben ennyi időt együtt töltöttünk volna. Rengeteg közös tervünk van, és ha a jó Isten is megsegít bennünket, akkor ezeket meg tudjuk valósítani. A páromnak a korábbi házasságából van két nagyobb gyermeke, nekem egy, és így kerek az életünk” – mondta a napilapnak Annamária. 

A színésznő volt párjával, Kerényi Miklós Mátéval öt éve mentek szét, amikor közös gyermekük csupán négy hónapos volt. Annamária kisfia ötéves, és bár sok munkája van a színésznőnek, az anyaság a legfőbb prioritás az életében. „Nagyon nehéz a munkával összehangolni, de szerencsés vagyok, mert van segítségem, és ebben is partner az én Lászlóm. Ha előadásom vagy esti próbám van, ők Ádámmal kettesben nagyon jól elvannak. Hatalmas logisztikázással jár, éppen ezért ma már nem vállalok annyi munkát, mint a gyermekem születése előtt” – mondta. 

Válása után Annamária nem gondolta volna, hogy valaha is rátalál egy ilyen szerelem, és elképzelni sem tudta, hogy egyszer majd ilyen boldog lesz. „Amikor egyedülálló anyuka voltam, nem tudtam elképzelni, ki lehet az a férfi vagy egyáltalán lesz-e olyan, aki engem mint színésznőt, egy csecsemőkorú gyermekkel megközelítene, vagy egy kapcsolatot alakítana ki velem. De a Jóisten a legjobbat adta, és nagyon hálásak vagyunk a sorsnak. Boldogan és bulvárszenzációtól mentesen élünk, kiegyensúlyozottan, harmonikus párkapcsolatunk van. Nekünk nincsenek problémáink, ami sok más párkapcsolatban előfordul. Köztünk működik a bizalom, szeretjük egymást, összetartunk, gondoskodunk egymásról. Ez számunkra mind magától értetődő, nyugodtan, boldogságban élünk” – zárta a szavait Annamária. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top