nlc.hu
Sztárok

Dancs Annamari és párja már négy éve együtt van

„Vigyázunk arra, amit a jó Isten megadott” – Dancs Annamari különleges ajándékot kapott kedvesétől

Családdal utaztak a francia Riviérára.

Dancs Annamária és kedvese, László négy éve alkotnak egy párt. A szerelmesek most egy többnapos francia kiruccanáson vannak túl, amiről a színésznő a TV2 Mokkában mesélt. 

Dancs Annamari

Dancs Annamari a Mokkában

Nemcsak vakáció volt az elmúlt napokban, hanem a szerelmesek évfordulója is. Ennek apropóján Annamária párja 48 szál rózsával ajándékozta meg kedvesét. A pár nem csak alkalmakkor, a hétköznapokba is igyekszik bele csempészni a romantikát. 

„Nagyon figyelünk egymásra, a kettőnk viszonyára, hogy vigyázunk arra, amit a jó Isten megadott, és ezt az élet sodorta, hozta. Azt kell, hogy mondjam, hogy négy nagyon tartalmas év van mögöttünk, boldog pillanatokkal. Igen, voltak nehezebb időszakok is, amikor az embernek sok mindennel meg kellett küzdeni, a párkapcsolatunkon kívüli tényezőkkel nyilván, mert azért történések vannak mindenhol, mindenkor. De azt látjuk és érzékeljük a mindennapokban, hogy igenis érdemes egymásért küzdeni” – mesélte a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top