Geszti Péter Nagy Sándorról: “Foglalkoztat, hogyan nyerte vissza egykoron elvesztett hangját”

F. B. | 2024. Augusztus 27.
A színész is odaadja egy napját Geszti Péternek és a nézőknek!

Az Adom a napom negyedik évadának második vendége nem más, mint Nagy Sándor, akit nagy szeretettel és kíváncsisággal hívott meg műsorába Geszti Péter. Vajon mik a küzdelmei, hogyan nyerte vissza egykoron elvesztett hangját és milyen a magánélete? Kiderül a streamből és az este 20:00-kor a VIASAT3-on kezdődő beszélgetésben.

Fotó: VIASAT3

“Mai vendégem generációjának egyik legnépszerűbb színésze, ha a neve ott szerepel a plakáton, garantált a teltház. Jó humorú, mosolygós fickónak mutatja magát, lubickol a könnyed szerepekben, de engem nagyon foglalkoztat, hogy milyen küzdelmei vannak, hogyan nyerte vissza egykoron elvesztett hangját, mi a magánéleti ára eddigi szárnyaló pályájának, és mi hiányzik az ő szélvész szerű életéből. Így hát megkértem, hogy találjon sűrű naptárában egyetlen napot, amit nekem adhatna.” – mondta róla a műsorvezető.

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Nagy Sándor, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version