nlc.hu
Sztárok
Nagy Sanyi távozása a Madách Színházból

Otthagyta a Madách Színházat Nagy Sanyi, elárulta az okokat a színész

Komoly döntést hozott a színész.

Nagy Sanyi nemrég az ATV Húzós című műsorának a vendége volt, és a beszélgetés során elárulta, hogy távozott a Madách Színházból – írja a story.hu. A 43 éves színész arról is beszélt, miért köszönt el a teátrumtól.

Nagy Sanyi,

Nagy Sanyi immár csak a Játékszínben és Kecskeméten játszik – Fotó: Sajtóklub

Elmondása szerint az utóbbi 4 évben már nem kapott új szerepet a Madách Színházban. „Nemrég írtam egy levelet a tanár úrnak (Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója – a szerk.), és elköszöntem. Megköszöntem mindent, és visszaadtam az utolsó szerepem” – vallotta be, mire a műsorvezető, Rónai Egon megkérdezte, miért nem kapott új feladatot. “Ez egy jó kérdés” – reagált a színész, majd hozzátette, ezt sosem beszélték meg Szirtessel.

A Szerednyey Bélától kezdve sokan eljöttünk. (…) Már nem éreztem otthon magam. (…) Meg minden darabom egyszer csak elmúlt. (…) Hogy emögött mi van, mi volt az ok vagy a szándék, azt nem tudom. De már csak a Jézus Krisztus Szupersztár volt, amiben Heródest játszottam, és azt éreztem, hogy ezért az egyért most bemegyek félévente egyszer, aztán ott állok” – indokolta a döntését Nagy Sanyi.

Arra a kérdésre, fájt-e ez neki, azt válaszolta, hogy inkább csak nem értette a színházban előállt helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top