Kárpáti Rebeka élete fenekestül felfordult

nlc | 2024. Augusztus 27.
Kárpáti Rebeka örökölte édesapja tehetségét, a színészi szakma felé fordult és ősztől a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákja lesz.

R. Kárpáti Péter lánya, Kárpáti Rebeka szeptembertől beül az iskolapadba és a Színház- és Filmművészeti Egyetemen fog tanulni, ahol az édesapja is kitanulta a színész szakmát – írta meg a Blikk. A szépségkirálynőnek már van saját vállalkozása, egy saját ruhamárkát hozott létre, emellett azonban most színészi babérokra is tör.

Rebeka édesapja, R. Kárpáti Péter sokáig volt képernyőn a Barátok köztben, 1998-2012 között Berényi András szerepében láthattuk minden este a sorozatban. Az apa sikere azt is jelentette, hogy a gyerekei számára nem ismeretlen a média világa és a színész szakma, nem csoda tehát, hogy Kárpáti Rebeka már kipróbálhatta magát a színpadon is a Játékszínben, illetve az egész ország megismerhette a Jóban Rosszban sorozatban, és a Zsákbamacska című műsorban Szente Vajk és T. Danny mellett műsorvezetőként.

Fotó: Schumy Csaba

A 30 éves szépségkirálynő fejét valószínűleg hamarosan bekötik, 17 évvel idősebb párja, Lénárd András idén januárban jegyezte el Kárpáti Rebekát, ám a jegyességet akkor nem sokkal később felbontották, a kapcsolatuk azonban nem szakadt meg. Mindenesetre most izgalmas időszak jön Kárpáti Rebeka életében, ez egy teljesen új fejezet, ahogy az Instagram-sztorijában írta: „Valami új kezdete… Szeptembertől újra diák leszek.”

Exit mobile version