nlc.hu
Sztárok
Kárpáti Rebeka híres ember gyermekeként

R. Kárpáti Péter lánya, Rebeka: „A mostani híres emberek gyerekeinek sokkal nehezebb dolga van”

Őket teljesen más miliő veszi körül, mint anno Rebekát és testvérét.

A Barátok közt egykori sztárjának, R. Kárpáti Péter gyermekeinek nem volt sok választásuk arról, rivaldafényben szeretnének-e felnőni vagy sem. Természetesen akkoriban még teljesen más volt az élet, hiszen kevesebb támadási felület volt az internetkora előtt. Kárpáti Rebeka édesapjától függetlenül is megjárta a szamárlétrát. Szépségkirálynőből lett ruhatervező, aki tökéletesen megállja a helyét.

Kárpáti Rebeka

Fotó: TV2

Néha felidézi, milyen volt a gyermekkora és tisztában van vele, ők jobban megúszták, mint a mostani híres csemeték. 

Mi már az öcsémmel ebbe születtünk bele, hogy ha megyünk valahova apuékkal, akkor például megállítják az utcán, szóval beleszoktunk. De azt látom, hogy annyira megváltozott a világ, hogy míg régen teljesen egyértelmű volt, hogy persze írnak rólunk cikket és mi gyerekként ebben szocializálódtunk, ma ez sokkal nehezebb. Akkor ez még egy viszonylag új keletű dolog volt, apáéknak nem volt még olyan kártékony oldala, mint például a kommentelők, arc nélküli profilok” – magyarázta az egykori szépségkirálynő a Borsnak, majd hozzátette.

Azt gondolom, a mostani híres emberek gyerekeinek sokkal nehezebb dolga van. Nem azért, mert a szülőknek nehéz megfelelni, mert szerintem mindkettőnknek tök jó fej szülei vannak, akik támogatnak, hanem inkább a tipikus sztereotípiák miatt, hogy biztosan azért nyerünk vagy azért van sikerünk. Ezekkel meg kell tanulni együtt élni, meg kell tanulni elrakni a megfelelő polcra, ami néha nehéz, nekem legalábbis az volt 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top