Sztárok

Kárpáti Rebekát kamerák előtt sokkolta az apja

Komoly ügy mellé állt R. Kárpáti Péter, amivel a lánya a kamerák előtt szembesült. Kárpáti Rebekát sokkolta, amikor megmutatta neki az apja a szűrővizsgálata leletét.

 A hepatitis C szűrés fontosságára akarta felhívni a figyelmet R. Kárpáti Péter, a kampányfilmbe pedig bevonta a lányát is, aki nem tudta az igazi okát, miért ül le a kamerák elé. Kárpáti Rebeka ott szembesült a témával, miután arról beszélt, milyen közel állnak egymáshoz az édesapjával.

R. Kárpáti Péter egy lezárt borítékot adott át a lányának, Kárpáti Rebekának

Amikor a színész Rebeka kezébe adta a borítékot, akkor a műsorvezetőben megállt az ütő. Úgy érezte, mielőtt felolvassa a teszt eredményt, fontos biztosítania az apját: bárhogyan is alakul, ő mellette áll. 

De nem Rebeka volt az egyetlen, akinek ezt át kellett élnie. Puskás Peti apja és Csecse Attila édesanyja is megcsináltatta a szűrést, aminek az eredményéről a gyerekekkel együtt értesültek a szülők. 

Hatásos lett a hepatitis C figyelemfelkeltő kampánya Kárpáti Rebekáékkal: 

Ezek a sztárok fontosnak érezték, hogy felhívják a figyelmet a veszélyre, például hogy 1992 előtt a vért nem szűrték hepatitisre, és sokan megkaphatták vérátömlesztéssel is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top