Sztárok

Kárpáti Rebeka: Tudom, apu, óvszert kell használni

Idegentől tudta meg R. Kárpáti Péter színész, hogy a lánya már nem szűz.

A Bors írása szerint a ma esti Vigyázat, szülővel vagyok! adásában az egyik páros R. Kárpáti Péter és lánya, Rebeka lesz. A forgatáson előkerült egy intim történet, mégpedig az, amikor a színész egy vadidegentől tudta meg, hogy a kislánya már túl van az első szexuális együttléten, azaz

elvesztette a szüzességét. 

„Apunak egyszer a régi munkahelyére bement egy rajzelemző, ő pedig bevitte az egyik rajzomat. A szakember megmondta neki, hogy én már nem vagyok szűz. Miután hazaért, odaadta a rajzot anyunak, és elmondta, mit mondott az elemző. Anya persze nem lepődött meg, mert neki már elmondtam, hogy túl vagyok rajta” – mesélte Kárpáti Rebeka, majd édesapja vette át a szót, és elmondta, hogy fel akarta világosítani a a lányát. 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés,

„Bementem a szobájába, de ő már csak annyit mondott, hogy tudom, apa, óvszert kell használni. Akkor egy kicsit megsemmisültem, de ezzel le is tudtuk az egészet” – emlékezett vissza a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top