nlc.hu
Sztárok

Így él most R. Kárpáti Péter

R. Kárpáti Péter: „Tíz éve a saját főnököm vagyok, a kenyerem javát már megették a producerek”

A színész legbelül a mai napig 30 évesnek érzi magát.

R. Kárpáti Péter négy éve, hogy maga mögött hagyta a főváros zaját és vidékre költözött. Az élete nem is lehetne idillikusabb, ugyanis napjait nyugalomban tölti, és nyáron amellett, hogy pár fesztiválfelkérésnek eleget tesz, leginkább a kertben tevékenykedik. 

R. Kárpáti Péter

Fotó: Olajos Piroska

„Kiélvezem az őrbottyáni miliő szépségét, nyugalmát. Néha meglátogatnak a gyerekek, beszélgetünk, fröccsözünk. Minden a maga útján halad” – mondta a Borsnak a színész. 

A Barátok közt egykori sztárja májusban töltötte be 60. életévét, de számára a kor nem jelent sokat, hiszen lélekben ma is fiatalnak érzi magát. Habár a színpadtól és a képernyőtől már visszavonult, vannak felkérések, amelyeket nem utasít vissza. 

„Az évek dolga, hogy teljenek, nem tulajdonítok ennek jelentőséget. Belül egy harmincas pali vagyok. Optimista lelki habitust örököltem. Amihez nincs közöm, az nem ér el. Ahogy mondani szoktam: a kenyerem javát már megették a producerek! De már tíz éve a saját főnököm vagyok. Az ismertségemet, kapcsolati tőkémet a színpadon, képernyőn túl is tudom kamatoztatni. Fesztiválok, nagyrendezvények, jótékonysági események szervezésében veszek részt. Kegyelmi állapot, amikor az ember azt teheti, amit szeret.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top