nlc.hu
Sztárok

Így él most vidéken R. Kárpáti Péter

Elmenekült a Barátok közt színésze: így él most R. Kárpáti Péter

Negyedik éve találnak nyugalmat új otthonukban R. Kárpáti Péterék, akik megunva a város zaját, vidékre költöztek. 

Válása után nem tudta tovább fizetni hitelét R. Kárpáti Péter, a Barátok közt sztárja, így hitelcsapdába került. Ám úgy tűnik mostanra rendeződött a helyzete, megtalálta a nyugalmát.

„Sokan mondják: létezik valamiféle bevonzás.

Nekem az egyik felem azt mondja, nincs ilyen, de azzal nagyon egyetértek, hogy a sorsnak segíteni kell, észre kell venni a lehetőségeket. A lányom, Rebeka szobájában régen volt egy tábla, amire fel voltak írva a céljai, és sikerült” – mesélte.

Mi is csináltunk egy ilyen táblát.

Rajta volt: ház, jakuzzi, kert, autó, két macska… és ezek mind bejöttek.

Annyira nem hittem ebben, mégis működött. Persze, ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön, az is kellett, hogy megtaláljam a belső harmóniát. Úgy érzem, mostanra békére leltem. Jó lett volna, ha már húszévesen megtaláltam volna ezt, de lehet, hogy akkor most lenne más az életem

idézi a Pénzcentrum.

A Barátok közt egykori Berényi Andrása,

a sorozat elhagyása után, tíz évvel ezelőtt szabadult meg devizahitelétől, úgy, hogy még az árverezés előtt sikerült eladnia házukat. Akkor azt nyilatkozta, annyiért, amennyi hitel volt még rajta. „A bankot kifizettük, most albérletben lakunk” – összegzett. Mostanra azonban ismét saját otthonában él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top