Nagy Sándor: „Minden érdekel, ami a lélekkel kapcsolatos”

F. B. | 2024. Augusztus 27.
Az Adom a napom második epizódjának vendége Nagy Sándor. Ha te is kíváncsi vagy a színész egy napjára, akkor irány a stream felület a weboldalunkon!

Az Adom a napom nézői a negyedik évad második napján Nagy Sándor egy napját követhetik végig a streaming felületen, majd hallhatják este a beszélgetését Geszti Péterrel. A színész a nap folyamán elárulta – miközben egyik kedvenc reggeliző helyére igyekezett -, hogy az elmúlt időszakban igencsak elkezdett érdeklődni a pszichológiai podcastok iránt. 

Fotó: VIASAT3

Nagy Sándor elárulta, hogy milyen könyveket olvas manapság a témában, illetve megosztotta azt is, hogy elkezdett sématerápiával foglalkozni. 

“Érdekel, hogy ki miért az, aki, ha az ember ugyanis egy karakter vizsgál, akkor nem az van, hogy ő jó, ő pedig rossz. Hanem inkább az a kérdés, hogy miért lett olyan, amilyen. Illetve mit is jelent az, hogy rossz, vagy kinek rossz… Inkább a pszichológiai témájú dolgok érdekelnek. A spiritualitásról könyvekben szoktam olvasni. Néha az áramlásról szoktam Buddhista tartalmakat fogyasztani, de igazából minden érdekel, ami a lélekkel kapcsolatos.” – árulta el az Adom a napom riporterének. 

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Nagy Sándor, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version