Kiderült, miért nem jelent meg Vecsei H. Miklós a fellépésén

F. B. | 2024. Augusztus 29.
A színész saját közösségi oldalán árulta el, hogy félrecsúszott a kommunikáció, emiatt hiúsulhatott meg az, hogy értesüljön a meghívásról.

A színészt hiába várták a Várlak Fesztiválon, ő nem is tudott arról, hogy ott kellett volna lennie. Vecsei H. Miklós a közösségi oldalán árulta el, hogy mi történt pontosan. 

Fotó: Olajos Piroska

A színész azt írta, hogy félreértés történt, emiatt nem jelent meg, félrecsúszott a kommunikáció. 

„Kedves Barátaim! Sok üzenetet kaptam, hogy miért nem jelentem meg ma a Várlak Fesztiválon… ennek az az egyszerű oka, hogy senki sem keresett meg soha a szervezők közül. A ma estére általuk hirdetett fellépés ezért nem elmarad, hanem sosem volt róla szó. Persze, ezer örömmel megyek hozzátok, ha hívtok.”

Mindig megtisztelő és valóban öröm és különös élmény a találkozások legtöbbje, de ez most rajtam kívül álló dolgok miatt egyelőre nem történhet meg. A szervezők biztosan félrekommunikáltak ‘házon belül’ valamit, remélem, a közeli jövőben valamilyen formán pótolhatjuk az elmaradt találkozást. Még egyszer elnézést, ha valaki miattam/miattunk érkezett! Szeretettel: H.

– írta Vecsei. 

Nem kellett sokat várni a fesztivál szervezőinek válaszára sem, akik kommentben válaszoltak a színész gondolataira. 

„Kedves Vecsei H. Miklós! Először is elnézést és bocsánatot kérünk a történtekért! Bizonyára az igaz, hogy konkrétan a Várlak Fesztivál szervezői nem vették fel Önnel és a csapatával a kapcsolatot, azonban a fesztivál keretén belül a filmvetítéssel foglalkozó társszervezőnk már hetekkel ezelőtt egyeztetett a produkcióért felelős illetékesekkel a beszélgetés, akár bármiféle bejelentkezés megvalósulásáról. Utolsó információnk szerint ma reggel is történt egyeztetés akár egy online vagy videós bejelentkezéssel kapcsolatban, amelyben akár csak a stáb, vagy egyéb közreműködők felszólalnak! Még egyszer valóban sajnáljuk a kommunikációs hibát és félreértést, és bízunk benne, hogy találunk egy mindenki számára megfelelő alkalmat és lehetőséget a jövőben. Addig is további sikereket és a legjobbakat kívánjuk” – válaszoltak a színművésznek.

Semmi probléma, tudom, hogy nem olyan könnyű flottul csapatot építeni, fesztivált szervezni… jövőre keressetek személyesen engem, és kitalálunk valamit közösen! Békés, jó hangulatú fesztivált nektek!

– írta válaszul a szervezőknek. 

Exit mobile version