nlc.hu
Sztárok

Vecsei H. Miklós véleménye Eszenyi Enikőről

Vecsei H. Miklós Eszenyi Enikőről: „Nagyon komolyan kértem, hogy nézzen magába”

A fiatal színész nem kertelt.

Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch című műsorban a Vígszínház körül keringő egykori botrányról, és a jelenlegi vezetőről, Rudolf Péterről is beszélt. Ahogy korábban megírtuk, Eszenyi Enikőt 2020 tavaszán, az igazgatóválasztás előtt vádolta meg több régebbi és újabb kollégája verbális abúzussal, valamint agresszív viselkedéssel. Vecsei 2015-től 2020-ig volt a Vígszínház társulatának tagja.

„Akkoriban annyira szét volt esve minden, hogy egyszerűen nem találtam ott az identitásomat, és nekem ez hiányzott. Szerettem volna egy olyan csapat része lenni, aminek van identitása. Jó érzés ezt megtalálni újra a távozásom után. Én az Enikőt érintő konfliktusoknál mindössze egyszer voltam jelen, és akkor nagyon komolyan kértem, hogy nézzen magába vagy beszélgessünk. De alapvetően én őt is szeretem, csak tudom, hogy sok nehézséggel küzdött. Rudolf Petit pedig nagyon szeretem. Nagyon jó embernek tartom, ő békét jött hozni a Vígszínházba” – nyilatkozta Vecsei H. Miklós.

Vecsei H. Miklós

Vecsei H. Miklós (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top