Nagy Sándor tudatosan keresi a szerelmet: „Már nem akarok megmenteni senkit”

F. B. | 2024. Augusztus 29.
A színész tudja, hogy milyen hibákat követett el előző párkapcsolataiban, ezeket pedig nem szeretné megismételni, így tudatosan keresi a szerelmet.

Nagy Sándor volt az Adom a napom negyedik évadának egyik vendége, Geszti Péterrel folytatott beszélgetése során pedig előjött a párkapcsolatok témája is. A színész kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy két éve egyedülálló, egy új kapcsolatba azonban csakis akkor menne bele, ha valahol belül érzi majd, hogy egy különleges dolog alakulhat ki belőle. 

Nem azt mondom, hogy a csodára várok, vagy valami rózsaszín felhőre. Arra az érzésre viszont igen, hogy ha valakivel találkozom akkor érezzem azt, hogy: igen, ez az!… Azt hallottam, azt olvastam, hogy az embert ezt úgy érzi, hogy ha azzal az emberrel találkozik, akivel kell.

– mondta a színész, majd azt is hozzátette, hogy ő magának miben kell változnia ahhoz, hogy egy egészséges és boldog kapcsolatban legyen: 

Én például nagyon megmentős voltam. Az a tipikus megmentős séma. Az összes barátnőmet meg akartam menteni. Mindenkit, aki segítségre szorult. És hála Istennek – későn érő típus vagyok – de tavaly óta már nem akarok megmenteni senkit.

– tette hozzá. 

Exit mobile version