„A szingli élet veszélyes” – T. Danny magánéletéről vallott

CS.Á. | 2024. Augusztus 30.
Az énekes elárulta, olyan önmagára is rátalált új élethelyzetében, mely eddig mélyebben volt benne eltemetve.

Mióta T. Danny és volt párja, Kecskés Enikő szakított, a fiatal sztár magánéletére rengetegen kíváncsiak. „Az, hogy mi a szerelem, számomra nem egy értelmezhető kérdés. Kicsit olyan, mintha azt kérdeznék tőlem, mint laikustól, hogy mi az univerzum. Hát, fogalmam sincs… az, amiben élünk. És én a szerelemről is ezt tudom mondani, hogy fogalmam sincs, de ennek élünk”  – árulta el érzéseiről néhány héttel ezelőtt közösségi oldalán.

Most pedig a Bors kérdésére azt is elárulta, hogyan éli meg a szingliséget. „Jobban, mint gondolnám. Vagyis jobban, mint gondoltam, hogy fogom. Szerencsére a barátaim együtt dolgoznak velem a zenei karrieremen az első napjától fogva és ők hétköznap is a legjobb barátaim. Mellettem áll a családom is, akik figyelnek rám és esetenként olyan görbe tükröt tudnak tartani, ami felnyitja a szememet” – mondta az énekes.

Fotó: Birton Szabolcs

Ugyanakkor azt is elárulta, ez az élethelyzet egy fontos önismereti utazást is jelent számára. „Szingli lettem, a szingli élet pedig veszélyes. De előfordult már néhányszor ilyesmi az emberiség történetében, csak nekem most jött el ez az időszak. Az biztos, hogy kicsit másképp, mélyebben élem meg, mint egyesek, amit én kicsit sem bánok. Azt gondolom, hogy ennyivel többet tudok megtanulni magamról és mint láthattuk, minden rosszban van valami jó is. Így rátaláltam egy olyan önmagamra, ami eddig egy kicsit mélyebben volt bennem eltemetve és ami nem feltétlenül egy pozitív karakter, vagy antihős, de ez nem jelenti azt, hogy baj lenne, hogy meg tudtam személyesíteni. Szerintem nagyon jó dolog, hogy napvilágot látott ez az oldalam is” – vallotta be az ország egyik legfelkapottabb előadója, aki arra is törekszik, mint mondja, hogy az egyedülléttel járó szabadságát jól és értelmesen használja fel a szórakozás mellett is.

Exit mobile version