Ázsia Expressz: büdös, penészes és csótányos szálláson szálltak meg Ördög Nóráék

N.O. | 2024. Augusztus 31.
Ördög Nóra arról mesélt, milyen szállás-körülmények voltak az Ázsia Expressz hamarosan elstartoló 4. évadán.

Az Ázsia Expressz új évada a Fülöp-szigetek és Tajvan környékén forgott, Ördög Nóra erről azt mondta a Blikknek, óriási szegénységet tapasztalt.

(Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

“Manilában különösen sokkoló volt. Éjszakára megtelnek az utcák, szinte minden ház előtt alszik egy család, akár csecsemőkkel, kisgyerekekkel, nyomasztó érzés sétálni közöttük, annak ellenére is, hogy közben végtelenül kedvesek. Az utolsó Fülöp-szigeteki szakasz olyan környéken forgott, ahol nem a spórolás miatt nem foglaltak jobb minőségű szállást, hanem mert egyszerűen nincs. Nem volt meleg víz, a zuhanyzóban a vécére esett a víz, dohos volt, büdös, penészes és csótányos. De inkább arra emlékezünk, hogy milyen jót beszélgettünk éjszaka a szálloda, illetve dehogy szálloda, inkább szálláshely előtt a lépcsőn üldögélve a stábtagokkal” – mondta Ördög Nóra.

L.L. Junior és Dárdai Blanka habár később csatlakozott az Ázsia Expressz csapatához, kiderült, hogy az ő párosuk lesz az egyik olyan, akik között parázs viták zajlanak majd a feszített tempójú verseny során. 

Szóval drámában és fordulatokban nem lesz hiány a műsor legújabb évadában sem.

Exit mobile version