nlc.hu
Sztárok

Cunami- és földrengésveszély az Ázsia Expresszben

Ördög Nóráékat a konzulátus földrengés- és cunamiveszélyre figyelmeztette az Ázsia Expressz forgatásán

A tajvani földrengés a Fülöp-szigetekre is hatással lehet, földrengésveszéllyel és cunamival is számolnia kell az Ázsia Expressz éppen arrafelé forgató stábjának.
Ázsia Expressz

Ördög Nóra jó szokásához híven most is beszámolt arról, mi minden történik vele, a családjával és persze az Ázsia Expressz stábjával a Fülöp-szigetekre szervezett forgatáson. A mostani, picit hosszabbra nyúló bejelentkezésből kiderül, hogy a műsorvezetőnek nap mint nap meggyűlik a baja azzal, hogy folyton tartják neki a napernyőt, pedig ő élvezné a napsütést, és persze az is látszik, hogy Magyarországtól több ezer kilométerre sem úszhatja meg a szelfizést a rajongókkal. A videóban a gyerekei és Nánási Pál is feltűnik, és élcelődik egy kicsit a tavaszi szünetet élvező egyik csemetéje frizuráján.

A videó legfőbb tanulsága azonban az idilli családi felvételek ellenére kétségtelenül az, hogy veszélyzónába került az Ázsia Expressz csapata – szúrta ki a Blikk.

A bejelentkezés hangulatából mindenesetre a veszélyérzet egyáltalán nem jön át, és úgy tűnik, hogy pánikhangulat sincsen. Ördög Nóra mindenesetre néhány családi felvétel közepette beszámol arról, hogy a nagy földrengés Tajvanban az ő életükre is hatással lehet, mivel van rá esély, hogy a Fülöp-szigeteken is lesz rengés, sőt akár cunamiveszéllyel is érdemes számolniuk. Erre a nagykövetség is figyelmeztette őket. Mindenesetre a műsorvezető bízik abban, hogy megússzák a dolgot, és tegyünk mi is így. Csak semmi pánik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top