nlc.hu
Szabadidő

Extrém UV-sugárzás vár Ördög Nóráékra Ázsiában

Ördög Nóra bejelentkezett az Ázsia Expressz új évadának forgatásáról: ˝Egyhangú…˝

Ördög Nóra már javában forgatja az Ázsia Expressz legújabb évadát, ahonnan gyakorta be is jelentkezik a követőinek egy kis helyzetjelentéssel.

Ahogyan azt már az elmúlt 4 évben is megszokhattuk, idén is Ördög Nóra vezetésével indul az Ázsia Expressz ötödik évada. A sztárpárosok ezúttal Tajvanon és a Fülöp-szigeteken mérettetik meg magukat. A csapat már el is utazott, a műsorvezetőnő pedig a rajongók legnagyobb örömére számos tartalmat posztolt már közösségi oldalára az utazásukkal kapcsolatban. 

Ördög Nóra

Ördög Nóra (Fotó: Trenka Attila)

„Az első napunk akklimatizálódással, értekezletekkel, a kinti stáb megismerésével telt. Hogy minél könnyebben felkapjuk a ritmust, segítségünkre volt a helyiek kedvessége, és egy kevésbé kedves hívatlan vendég is…”fogalmazta meg az egyik bejegyzésében még az utazás elején. Ebből a videóból egyébként azt is megtudhattuk, hogy egy 150 fős stáb dolgozik összesen 19 országból azért, hogy a show a lehető legmagasabb színvonalat hozza. 

Nincs okuk panaszra

Nóra posztjait végiglapozva kétségtelen, hogy varázslatos helyszíneken járhat a stáb, a sok látnivaló mellett azonban az időjárás tekintetében sem lehet okuk panaszra. A műsorvezetőnő egyik legújabb, 24 órán át elérhető Instagram-sztorijából ugyanis kiderül, hogy végig napsütötte időre, extrém UV-sugárzásra, napközben 36 Celsius-fokra, este pedig 24 Celsius-fokra számíthatnak. Nemes egyszerűséggel pedig csak annyit fűzött ehhez az előrejelzéshez, hogy: ˝Egyhangú…” 

Gyönyörű időben forgatnak (Fotó: Ördög Nóra Instagram-oldala)

Gyönyörű időben forgatnak (Fotó: Ördög Nóra Instagram-oldala)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top