nlc.hu
Sztárok
Ázsia Expressz: Ördög Nóráék buszbalesete

Ázsia Expressz: baleset érte Ördög Nóráék mikrobuszát

Még el sem jutottak a szállodáig Manilában, máris közúti balesetbe keveredett a TV2 stábja.
Ördög Nóra

Mint arról beszámoltunk, már elutaztak a Fülöp-szigetekre az Ázsia Expressz idei évadának a versenyzői, valamint a stáb is, a forgatás ugyanis napokon belül kezdődik. A kaland-reality-nek ezúttal is Ördög Nóra a műsorvezetője, aki már közzétett az első napjáról egy minivideót a közösségi oldalán.

A több mint egy perces montázsban a ferihegyi elinduláson, és a 11 és fél órás repülőút utáni manilai megérkezésen kívül még arról is beszámolt, hogy egy kisebb baleset érte a stábbuszt a manilai reptérről a szállodába tartva.

Máris elképesztő izgalmak vannak. Jöttünk az autóúton, és a mellettünk lévő busznak fölnyílt oldalt a csomagtároló ajtaja, és hozzáért a mi autónkhoz, és végigszántotta az oldalát” – mesélte a videóban Ördög Nóra, hozzátéve: “Békés rendezésre került ez a dolog”.

Az Ázsia Expressz új évadában a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István; Laky Zsuzsi és flrje, Dietz Guszti, Sáfrány Emese és barátnője, Béres Anett; Jolly és párja, Szuperák Barbara; Zámbó Krisztián és öccse, Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende küzd meg a 15 millió forintos fődíjért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top