nlc.hu
Sztárok

Érkezik az Ázsia Expressz 5. évada

Idén ismét új helyre költözik az Ázsia Expressz

Egy korábbi elképzeléséhez nyúlt vissza a csatorna.

Évek óta nagy nézettséget hoz a TV2-nek az Ázsia Expressz, ami nevétől eltérően a 2023-mas évben Dél-Amerikába, pontosabban Mexikóba, valamint Guatemalába repítette a vállalkozó szellemű hírességeket

Ördög Nóra (Ázsia Expressz)

Ördög Nóra (Ázsia Expressz)

Idén ismét kontinenst vált a kalandreality, ezúttal a sztárok a Fülöp-szigeteken és Tajvanon versenyeznek majd. Ez nem egy új ötlet, ugyanis már a 3. évadot is a Fülöp-szigetekre tervezték, ám a koronavírus-járvány keresztebe húzta a csatorna számításait. 

Bízom benne, hogy egy nagyon erős szereplőgárdát sikerül felvonultatnunk, nagyon készülünk rá, hogy a következő évad még erősebb legyen” – nyilatkozta az Indexnek Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója, aki azt sem titkolta, a tavalyi évad valamennyivel kevesebb nézőt ültetett le a tévé elé. Azt gondolja, hogy ennek az lehet az oka, hogy Mexikó kevésbé egzotikus, mint korábban Jordánia vagy Törökország volt, és vizuálisan sem adott olyan attraktív élményt, mint az előző évad. Ezúttal bízik benne, hogy a mostani helyszín minden igényt kielégít majd. 

Az Ázsia Expressz egyébként nem mindig a győzteseknek hozza meg a legnagyobb sikert. Tavaly Kucsera Gábor és Tóth Dávid nyertek, de érzelmileg valószínűleg Varsányi Réka kapta a legtöbbet, aki elképesztő átalakuláson ment át azóta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top