Kudlik Júlia férje haláláról: ”félemberként próbálok helytállni”

N.O. | 2024. Augusztus 31.
Kudlik Júlia bemondóként és a Delta műsorvezetőjeként a nézők kedvence volt.

A 79 éves Kudlik Júlia 32 évig vezette a népszerű Delta című műsort, 1978-tól 2001-ig volt képernyőn, majd egy csoportos leépítés során elköszöntek tőle, azóta sem néz tévét. Visszavonultan él egyedül Szentendrén – írja a Blikk.

Szűcs László rendezőt, negyven év házasság után veszítette el. A családi drámáról azt mondta: ”A férjemmel negyven évig éltünk házasságban, miután véget ért földi zarándokútja, azóta félemberként próbálok helytállni, mert nekem még dolgom, feladatom van. Azóta is folyamatosan beszélgetek vele, és ma is számíthatok rá, annak ellenére, hogy a szememmel nem láthatom, igazán úgy is csak a szívével lát az ember…”.

(Fotó: Szabolcs László/fotocentral)

Nemrég a mesterséges intelligencia segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában. Bíró Adának saját Facebook-oldala is van, és már randira is hívták.

A virtuális műsorvezető megjelenését a legendás tévés, a Delta egykori műsorvezetője, Kudlik Júlia sem hagyta szó nélkül: szerinte kudarcra van ítélve az emberek gépekkel való pótlása, de szurkol Bíró Adának.

Exit mobile version