nlc.hu
Sztárok

Kudlik Júlia, Berkes Zsuzsa és Tamási Eszter főzős videója

Megőrül a TikTok Kudlik Júlia, Berkes Zsuzsa és Tamási Eszter főzős videójáért

A régről előkerült archív felvételen a három bemondónő együtt készít palacsintát. Ezt látnod kell, színtiszta nosztalgia!
Kudlik Júlia

Bár a TikTok alapvetően a fiatalok platformja, azért vannak előnyei annak, ha valaki idősebb fejjel regisztrál, hiszen a hasznos tartalmak mellett a retró vonalon is klassz videókat találni. Ilyen például az az archív felvétel, ami 1983-ból származik, a televíziózás aranykorának három nagy kedvencével: Kudlik Júliával, Berkes Zsuzsával és Tamási Eszterrel.

A bemondónők régen hatalmas tiszteletnek és megbecsülésnek örvendtek. Talán még te is emlékszel, hogy mekkora hírességnek számítottak. A következő videó ezeket az időket idézi, egyfajta nosztalgiára invitálva a nézőket.

A trió egyébként éppen palacsintát készít túrós és csokipudingos változatban, és tévés séfeket megszégyenítő lelkesedéssel tálalja a desszertet a stábtagok számára. Még az sem zavaró, hogy nagyjából egyszerre beszélnek, vagy, hogy Kudlik Júlia magáról megfeledkezve megkóstolja a csokipudingot, majd visszanyúl a lábasba ugyanazzal a fakanállal. Az egész annyira természetes és kedves, hogy nem meglepő, mennyien szeretik a TikTokon is. 

A hozzászólók egyenesen odáig voltak a retró felvételért, néhány kommentet mutatunk is, mert tökéletesen egyetértünk velük: 

  • Olyan nagy tisztelet ,szeretet öleli át őket. örök példaképek
  • De szuper(3 éves voltam ekkor)Milyen jó,hogy improvizáltak és nem volt »megírva«” hogy ki-mit csinál és mond…
  • Milyen egyszerűek, természetesek. Semmi művi, túljátszás

Ha pedig már régi magyar műsorvezetők, mennyit ismersz fel közülük? Teszteld magad kvízünk segítségével: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top