Hódi Pamela kisebbik lánya óvodás lett: így indította útnak gyermekét

F. B. | 2024. Szeptember 03.
A kétgyermekes édesanya egy igencsak bensőséges fotóval kedveskedett követőinek, kislánya óvodába menésének első napjának alkalmából.

Bár az utóbbi időben Hódi Pamela neve leginkább a Sztárbox műsora kapcsán merült fel, az édesanyának nem csak a felkészülésre kell koncentrálnia, hanem gyermekei nevelésére is. Ráadásul pont az első összecsapása után jött el a nap, hogy kisebbik lányát első alkalommal vigye óvodába. Természetesen Pamela fáradtságot nem ismerve indította útnak gyermekét, akivel még arra is volt ideje a nagy izgalmakban, hogy egy édes fotót készítsen róla egy táblával a kezében. 

Fotó: Schumy Csaba

A 24 órán át elérhető Instagram-történetben Pamela kislányának arcát bár nem láthatják a követők, vélhetőleg Evolet örül élete új szakaszának, ugyanis egy apró mosolyt még elcsíphetünk a tábla takarása alatt, melyre a következők vannak írva: “Első napom az óvodában.”

Hódi Pamela két kislány büszke anyukája. A kis Evolet Olivia 2021. május 7-én jött a világra, ő Pamela kisebbik lánya, Tóth Bencével közös gyereke. Nagyobbik lánya pedig Berki Natasa, aki Berki Krisztiántól, 2013-ban született. Az Evolet egyébként egy fantázianév,  a 2008-ban készült amerikai 10000 BC című akciófilm női főhősét hívták így. Hivatalos névnapja nincs, de a jelentése: az élet ígérete. 

A kétgyermekes édesanya egyébként korábban sarkos véleményt fogalmazott meg azokról az influencerekről, akik mutogatják gyermekeiket az interneten. 

„Sok a reklám az oldalán, és kell a köztes tartalom, és magáról nincs annyi szelfi, vagy nem jár annyi programon, akkor a legkönnyebb a gyerekről kirakni egy fotót. Megmutatni, hogy mennyire sok időt tölt a gyerkőccel. Ha nem mutatja valaki az interneten a gyerekét, az nem is szülő?” – fakadt ki korábban Pamela. 

Exit mobile version