nlc.hu
Sztárok

Tóth-Hódi Pamela nem akar több gyereket

Tóth-Hódi Pamela: „Nem titok, hogy nem kezdeném elölről a terhességet”

Úgy érzi, így tökéletes minden, ahogy most van.

Tóth-Hódi Pamela 2021 májusában adott életet második gyermekének, Evoletnek, idősebb lánya, Nati pedig már 10 éves. Az egykori modell rendkívül őrzi a magánéletét a nyilvánosság elől, amely nem csak azt jelenti, hogy a tévében, de a közösségi oldalain sem mutatja meg lányait. 

Tóth-Hódi Pamela

Fotó: Schumy Csaba

Néha azonban ő is tesz kivételt, ezalatt viszont csak az értendő, hogy beszél a kapcsolatáról és a családjukról. Ezúttal egy kérdezz-felelek játékra invitálta Instagram-követőit, melyben egyik rajongó afelől érdeklődött, Bencével terveznek-e újabb gyermeket. Pamela erre őszinte választ adott. 

Nem. Tökéletesen elférünk négyen a házban és az autóban is. És az sem titok, hogy nem kezdeném elölről sem a terhességet, sem a csecsemő időszakot. Minden tökéletes, ahogy van! Egészségesek és mindenünk megvan!

A kétgyermekes édesanya egyébként korábban sarkos véleményt fogalmazott meg azokról az influencerekről, akik mutogatják gyermekeiket az interneten. „Sok a reklám az oldalán, és kell a köztes tartalom, és magáról nincs annyi szelfi, vagy nem jár annyi programon, akkor a legkönnyebb a gyerekről kirakni egy fotót. Megmutatni, hogy mennyire sok időt tölt a gyerkőccel. Ha nem mutatja valaki az interneten a gyerekét, az nem is szülő?” – fakadt ki Pamela. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top