nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamelát a házasságáról

Hódi Pamela: „A házasságom Bencével egyik korábbi párkapcsolatomhoz sem hasonlítható”

Bence rengeteget segít neki, amit ő nagyon értékel.

Hódi Pamela nehéz időszakon van túl, ezalatt a legfőbb támasza a családja és a férje, Bence volt. Az influenszer korábban sokat szerepelt a magánéletével a címlapokon, ám ez az utóbbi években megváltozott, ma már alig árul el valamit a kapcsolatáról. A Story magazinnak mégis mesélt. 

„A házasságom Bencével egyik korábbi párkapcsolatomhoz sem hasonlítható. Minden férfiban – már sokkal hamarabb – sok minden idegesített, Bencében semmi. Öt éve vagyunk együtt, még mindig izgatottan várom haza, és azt érzem, hogy még jobb minden, mint az elején. (…)Apróságnak tűnhet, de egy édesanya életében óriási segítség, ha néha a párja kel fel éjjel a babához. Bence ezt megteszi akkor is, ha hajnalok hajnalán kel, és reggel dolgozni megy. Mindig segíteni akar, hogy nekem könnyebb, jobb legyen” – részletezte Hódi Pamela, akinek Bence nem csak a közös kislányukkal, de Natival kapcsolatban is sokat segít.

Részletek a ma megjelent Story magazinban:

Story magazin

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top