nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamelát sokan támadják

Hódi Pamela: „Akik megjegyzést tesznek arra, hogyan éljük az életünket a történtek után, tiltani fogom”

Azt mondja, nem szokta törölni a kommenteket, de van egy határ.

Május 6-án hunyt el Berki Krisztián, aki két kislányt hagyott maga után. A felesége, Berki Mazsi minden idejét a közös gyermekükre szenteli, vele vigasztalódik, éppen Balin vannak. A celeb volt párja, Hódi Pamela is támasza a kislányuknak, Natinak, ám sok támadás éri amiatt, hogy milyen életet élnek a tragédia után – ezt tisztázta egy Instagram-történetben.

Hódi Pamela

Fotó: TV2

„Nem vagyok az a nagy kommenttörölgetős, de akik megjegyzést tesznek arra, hogyan éljük az életünket a történtek után, azokat igenis tiltani és törölni fogom. Nem lát bele mindenki az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem még akkor is, ha nem posztolok a temetőből, a sírhelyről. Kivittem a lányomat a temetőbe július 1-jén, az édesapja születésnapján: vittünk virágot, rajzot és meghallgattuk Halász Judittól a Boldog születésnapot című dalt. Ennél többet nem tudunk tenni, és akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami történt, azokat szeretném megkérni, hogy gondolják át, amit kommentelnek. Köszönöm a megértést” – írja Pamela.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top