nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela akkor és most

Ennyit változott Hódi Pamela az első tévés szereplése óta

Hódi Pamelát Berki Krisztián barátnőjeként ismerhettük meg még a TV2-n futó Édes Élet című reality műsorban. Sokat fordult a világ azóta a fiatal, kétszeres anyukával.

Hódi Pamela 2012-ben tűnt fel az Édes élet című műsorban, Berki Krisztián párjaként. 

A fiatal anyuka Sütő Enikő modelliskolájában végzett, karrierjét az MY77 ruhamárkánál kezdte, majd 2014-ben az Amnesiához szerződött.

Jelenleg főállású anyuka és influenszer.

Hódi Pamlea akkor és most

Hódi Pamela a Mr és Mrs 2013 – A Sztárpár-show című produkcióban (Fotó: Sajtószoba)

Nem unalmas magánélet

Hódi Pamela és Berki Krisztián viharos kapcsolata 2018-ban ért véget, de az egykori sztárpár közös gyermeküket, Natasa Zselykét – aki 2013-ban látta meg a napvilágot – továbbra is próbálta együtt nevelni. 

Hódi Pamlea akkor és most

Pamlea 2017-ben (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

Az új kezdet

Hódi Pamela Berki Krisztián után Tóth Bencével kezdett új életet, aki el is jegyezte. Két évvel ezelőtt, a karantén vége felé azonban kapcsolatuk válságba került, Pamela bejelentette, hogy szakítottak a vőlegényével. Nem sokkal később végül újra összejöttek, sőt, össze is házasodtak, és megszületett első közös kislányuk is, Evolet.

Hódi Pamlea akkor és most

Pamela és férje, Bence (Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

Hódi Pamela lánya, Nati már lassan kamaszodik, kisebbik gyermeke, Evolet viszont még nincs egyéves, és egyelőre a mindennapi rutint sem sikerült kialakítaniuk.

„Sokszor azt sem tudom, hol áll a fejem, csak mindennap azon gondolkozom, mit főzzek nekik, melyik színű mosás a fontosabb, mit mikorra kell megtanulni, mikor hova és hányra kell megérkezni, ki vigyázzon a kicsire, vagy vigyem inkább magammal” – írta Hódi Pamela, aki férjével, Tóth Bencével a Drágám, add az életed!-ben teszik próbára szerelmüket.

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top