Sztárok

Havi másfél milliót kaszál Berki az Édes élettel

Valóban édes az élet Berki Krisztiánnak, aki állítólag másfél milliós csúcsgázsit kap azért, mert szerepel a műsorban.

A Blikk szerint Berki – akin nem talál fogást az adóhatóság – Krisztián másfél milliót kaszál havonta azzal, hogy szerepel a TV2 műsorában. A lap úgy tudja, sokkal többet keres, mint a Jóban Rosszban színészei. Gesztesi Károly, Liptai Claudia és Szabó Zsófi keres a legjobban a sorozatban… Elmondható, hogy átlagban havi 400 és 500 ezer körül visz haza a többség. De havi egymilliót senki sem keres” – árulta a napilapnak egy informátor. Bár Claudia több műsorban is szerepel, ezért vélhetőleg a gázsija is több, de Zsófinál és Gesztesinél többet kap Berki, aki a Blikk szerint forgatási naponként akár 100 ezer forintot is megkeres, és körülbelül heti 4-5 alkalommal forgathat. Összehasonlításképpen, a Jóban Rosszban színészeinek esetében ez állítólag 30-40 ezer forint.

“A televíziós szereplők tiszteletdíjáról rendszeresen felröppennek találgatások. Mivel a pontos összeg kizárólag a szerződött felekre tartozik, a TV2 nem tud információval szolgálni ebben a tekintetben” – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. Gesztesi Károly pedig annyit mondott, hogy szerinte sem ő, sem Berki Krisztián nem keres havi 2 milliót. “Inkább csak nagy a szája” – zárta le Gesztesi.

Havi másfél milliót kaszál Berki az Édes élettel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top