nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela és Bence újra összeházasodnak

Tóth-Hódi Pamela és férje, Bence szeretnének újraházasodni

Ezúttal sok mindent másként csinálnának, mint első alkalommal.

Tóth-Hódi Pamela és férje, Tóth Bence hétfőn estek ki a Nyerő Párosból, ahonnan mégis úgy érezték, nyertesként távoztak, mert a szerelmük csak erősebb lett. 

Hódi Pamela és Tóth Bence

Fotó: TV2

A sztárpár kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, volt, hogy szakítottak, majd két évvel ezelőtt összeházasodtak, nem sokkal később pedig bővült a családjuk, amikor megszületett első közös kislányuk, Evolet. Most a Blikknek adott interjújukban elmondták, szeretnék újra megerősíteni a házasságukat az ötödik évfordulójukon. Az egyik indok, hogy akkor már kislányuk is nagyobb lesz, a másik pedig, hogy az első lagzin nem minden úgy alakult, ahogy szerették volna. 

„Nálunk a Covid alatt 20-30 fő lehetett ott, tehát a családból nem tudtunk mindenkit elhívni. Barátokat sem, állapotos voltam, nem volt menyasszonytánc. Én azokra a hagyományokra, mint a templom, a menyasszonytánc, az, hogy hajnalig tartson, mindenki ott legyen, én erre úgy vágyom gyerekkorom óta” – mesélte Pamela. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top