nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela terhes

Hódi Pamela összeházasodott a szerelmével, és gyereket várnak

Hódi Pamela és Tóth Bence hat hónappal a szakítás után boldogabbak, mint valaha.

Hódi Pamela és Tóth Bence fél évvel ezelőtt váratlanul szakítottak. Bár a rajongók sejtették, hogy probléma van a kapcsolatukban, csak egy kis idő elteltével vallotta be a modell, hogy valóban mélypontra értek. Sokan szurkoltak azért, hogy újra összejöjjenek, és így is lett. Most pedig a HOT! magazin címlapján jelentették be, hogy összeházasodtak, ráadásul hamarosan bővül a családjuk.

Megjelent a legújabb HOT!🔥magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A címlapunkon: –...

Közzétette: HOT! Magazin – 2020. november 11., szerda

„Zökkenőmentesen ment minden. Örültem, hogy találtam olyan ruhát, amibe belefértem, és csinosnak is éreztem magam benne. (…) Álmaimban nem gondoltam, hogy kismamaként mondhatom ki az igent a szerelmemnek, de nagyon hálás vagyok Istennek ezért” – árulta el a lapnak A Konyhafőnök VIP szereplője, aki egy-két részletet is megosztott. Mint kiderült, egy vidéki házban mondták ki a boldogító igent szűk körben, csupán 30-an vettek részt a ceremónián. Bár már kiderült, hogy milyen nemű a kicsi, ezt egyelőre titokban tartják.

Sztáresküvők: 

hódi pamela tóth bence

Hódi Pamela és Tóth Bence (Fotó: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top