nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik a koronavírus-járvány alatt házasodtak

Kimondták az igent! 8 híresség, aki nem fújta le az esküvőt a koronavírus miatt

Voltak, akik lemondták az esküvőt a koronavírus-járvány miatt. Mások azonban kimondták az igent. Nézzük az elmúlt hetek sztáresküvőit!

Alaposa felforgatta a 2020-as esküvőszezont a koronavírus-járvány, a kijárási korlátozás, ahogyan a násznép számának limitálása is. Voltak olyanok, akik neten közvetítették a családnak a ceremóniát és kettesben, illetve az anyakönyv vezetővel hármasban, de kimondták az igent, mások, a korlátozások feloldása után, nagy átszervezésekkel, de összeházasodtak. Nem voltak ezzel máshogyan a sztárok sem. Nézzük az elmúlt időszakban kik mondták ki, hogy AKAROM!

Gájer Bálint július 16-án mondta ki az igent. Nagy átszervezést igényelt, hogy a korlátozás feloldása után megtartsák a ceremóniát, de feleségével nagyon boldogok, hogy így döntöttek. Gájer a Facebookon jelentkezett be, és árulta el, hogy immár házas ember. Hozzátette azt is, hogy a lagzit augusztusban tartják. 

Hölgyeim és Uraim! Mától nős ember vagyok 😉Pontosan 7 évvel ezelőtt forgattuk az “Értem jött a nyár” című dalom videóklipjét, ahol megismertem Brigit. Most azzal a Cadillac-el utazunk, ami a klipben is szerepelt! A lagzit Augusztus közepén tartjuk!

Közzétette: Gájer Bálint hivatalos oldala – 2020. július 16., csütörtök

 

A harmadik gyermekével várandós Kollányi Zsuzsi, júniusban mondta ki az igent. A ceremónián természetesen ott voltak ikerek is.

Kollányi Zsuzsi (Fotó: Női titkok Várkonyi Andinál)

Kollányi Zsuzsi (Fotó: Női titkok Várkonyi Andinál)

Stohl András esküvője is sokáig bizonytalan volt, de végül a korlátozások feloldása után kimondták az igent Vicával. Eredetileg 100-120 vendéget szerettek volna meghívni egy hangulatos budai étterembe, ám végül 50 vendéggel – szűk családi és baráti körrel – ünnepeltek.

story magazin

story magazin

 

Dennis Quid április 4-én Hawaiin vezette volna oltár elé kedvesét, Laura Savoie-t, aztán bejelentették, hogy a járvány miatt lefújták a ceremóniát. Ám nem végleg, mivel június másodikán csak feleségül vette 36 évvel fiatalabb szerelmét. Az amerikai színész úgy tervezte, hogy harmadik esküvője hatalmas buli lesz, sok vendéggel, de végül csak a tanúk előtt mondták ki az igent.

View this post on Instagram

👰🤵💍

A post shared by Dennis Quaid (@dennisquaid) on

Dombóvári István nem teregeti ki a magánéletét. Most sem írt giccses szöveget a fotóhoz, amely elárulta, hogy júniusban megházasodott. De az egyértelmű, hogy nagyon boldogok.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Összeházasodtunk. 🔒💑🎎

Dombóvári István (@dombipisti) által megosztott bejegyzés,

Az FTC Kézilabda Facebook oldalán derült ki, hogy júniusban megházasodott Bujdusó Bendegúz és ugyancsak kézilabdázó barátnője, Gerháth Fanni. A fotók arról árulkodnak, hogy a ceremóniát a Balatonon tartották.

Bindi Irwin, a híres krokodilvadász, Steve Irwin lánya, mondhatni az utolsó pillanatban, március végén még férjhez ment egy állatkertben. „Kis szertartást tartottunk, és feleségül mentem a legjobb barátomhoz. Nem tudom szavakkal leírni, hogy mennyi szeretetet és fényt érzek a szívemben ebben a pillanatban. Egy éve terveztük ezt a napot, de mindent át kellett szerveznünk, nem is hívtunk vendégeket. Nehéz döntés volt, de a biztonság a legfontosabb” – írta meg az Instagramon.

Április elején házasodott meg a Mi kis falunk sztárja, Lovas Rozi is. „Férje, felesége, kisbabája” – írja egyszerűen a közösségi oldalán a színésznő, akinek rengetegen gratuláltak a hírhez. Akkoriban már nem lehetett lakodalmat tartani, így vélhetőleg azzal ők is várnak. A színésznő azóta világra hozta kisfiát, aki a Misa nevet kapta.

Kiemelt kép: Gájer Bálint Hivatalos oldala

Ők viszont szakítottak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top