nlc.hu
Sztárok

Miért válik Weisz Fanni?

Út a válásig – Mégis mi történt Weisz Fannival és a férjével?

Nyilván Weisz Fanni házassága sem volt mentes a problémáktól, de nehézségek minden párkapcsolatban akadnak. Ám a kívülállóknak mégis úgy tűnt, hogy minden rendben van, a szerelem lángol, és hamarosan talán kisbabával is bővül a család. Ezért is lepett meg sokakat Fanni és férje, Péter júliusi posztja, amelyben arról beszéltek, hogy hét év után a szakítás, vagyis a válás mellett döntöttek. 

Akár egy romantikus film

Ki is gondolt volna válásra, amikor egy hónappal korábban, márciusban még arról szóltak a hírek, hogy Péter újra megkérte Fanni kezét. Tette mindezt azért, mert Fanni sajnos elvesztette a gyűrűjét, és bármennyire kereste, már sehol nem találta azt. „Azonnal keresni kezdtük, órákig kutattunk, aztán mikor tudatosult benne, hogy már nem valószínű, hogy meglesz, eltört a mécses. Mikor valakit nagyon szeretsz, és sírni látod, megszakad a szíved” – mondta még márciusban a szerelmes férj, aki a Citadellán kérte meg újra Fanni kezét, egy új gyűrűvel. 

View this post on Instagram

Másodjára is IGEEEEEN!😍❤️ Képzeljétek el, nem mondtam el Nektek, de mikor novemberben Balin voltunk 4-ik vagy 5-ik nap elvesztettem az eljegyzési gyűrűmet, mondanom sem kell, napokig a sírás kerülgetett!😢 Persze a Peti nagyon cuki volt, próbált vigasztalni, hogy emiatt most ne legyek szomorú, de nagyon haragudtam magamra! Gyakran eszembe jutott a gyűrű…!😢 Aztán jött a mai nap!🥰 Anno Horvátországban mondtam ki az igent, de ma felvitt a Citadellára, ahol az első csókunk volt és újra megkérte a kezemet!😘 Nagyon jó érzés volt, egészen más, mint 4 évvel ezelőtt, de ez is egy csoda volt!☺️ Peti ismer, tudja, milyen a stílusom, ezért a gyűrűt is ismét nagyon jól eltalálta, Feil Robi ékszerész barátunk (@robertfeildiamond 💍) szakértő véleményét is kikérte a tökéletes választáshoz!🤗 Az lett, csodálatos..le se merem venni..!🙈 Nekem van a legjobb Férjem, szeretlek @hagymaa!!!

A post shared by Weisz Fanni (@realweiszfanni) on

De nem ez volt az egyetlen romantikusnak vélt mondat a férj szájából. Amikor a Legbátrabb párost forgatták, néhányaknak úgy tűnhetett, hogy Péter nem bánik mindig kesztyűs kézzel Fanni lelkével. Erre ő így reagált: „Mi minden döntést közösen hozunk meg, bármi legyen is az. Néha, bevallom, kemény vagyok Fannival ilyen téren, mert ő nagyon kishitű, és látom rajta, hogy mikor kell őt egy picit biztatni, hogy legyen magabiztosabb….És ami nekem az egyik legfontosabb a párkapcsolatunkban, azt szeretném, ha Fanni soha nem függene se tőlem, se senkitől. Ő egy teljes értékű ember, attól, mert siket, ügyes, okos, szép!” 

Weisz Fanni és férje Hajmásy Péter

Weisz Fanni és férje Hajmásy Péter (fotó: Smagpictures.com / Tamás Korponai)

Tervezték a babát

Szerelmes üzenetek, bókok és nagy gesztusok. Ha ez nem lenne elég, akkor az elmúlt hónapokban Fanni és Péter többször beszélt a gyermekvállalásról is. „Petivel két gyereket szeretnénk. Nagyon fontosnak tartjuk az őszinteséget és a bizalmat, ezért arra vágyunk, hogy a gyerekeink is így viselkedjenek majd velünk….De nem stresszelek, majd a sors eldönti, mikor jön a baba”-  mondta még egy évvel ezelőtt Fanni.

Apró bosszúságok és családi problémák

De nem volt könnyű eljutniuk a stabil, kiegyensúlyozott útra. Hiszen a cikkeknek köszönhetően mindenki tudta, hogy Fanni egyre csak távolodott az édesanyjától, miután megismerte Pétert. Elérkezett az a pont, amikor szinte egyáltalán nem beszélt a családjával, nem találkozott az édesanyjával, akit az esküvőjére sem hívott meg.  Voltak olyan hangok, amelyek úgy vélték: férje nem volt jó hatással Fanni viselkedésére. 2018 őszén kezdett olvadni a jég, amikor Fanni üzenetben ismét felvette a kapcsolatot az édesanyjával.

De a családi nehézségek csak erősebben összekovácsolták a fiatalokat. Persze kisebb apróságokról, összezördülésekről és bosszankodásról lehetett hallani. Például amikor Fanni olyan hétköznapi apróság miatt mérgelődött, ami sokak számára lehet ismerős: a párja nem hordott papucsot otthon. Peti pedig azért húzta a nejét, mert szerinte túl sok csokit majszolt.  Bár az is okot adhatott a vitára, amikor a férfi kihúzta a porszívót, ám mivel a lány nem hallotta, ezért tovább dolgozott, csak éppen a gép nem ment. Kinek, mi a poénos, ugye…

Valami véget ért

Weisz Fanni és Hajmásy Péter „Hagyma” 2018-ban házasodtak össze. És az első házassági évfordulójukon még úgy terveztek, hogy legalább ötven évig együtt lesznek. Valami azonban elmúlt, valami megváltozott az elmúlt hónapokban. Azt határozottan kijelentették, hogy nem harmadik miatt lett vége a házasságuknak, és a szeretet megmaradt, de ezt most lezárták és elengedték

View this post on Instagram

Sziasztok! Sokan kerestek,irtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen jól sejtitek,valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt.❤️ Tisztelettel a közös múltunkra szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! 😢 Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek akiknek nem sikerül. Azért osztom meg ezt Veletek, mert sokat megosztottunk magunkból a szerelmünkből és a hétköznapjainkból!🙏🏼😔 Köszönöm megtisztelő figyelmeteket és, hogy elfogadjátok,hogy nem szeretnék erről többet beszélni.😞 Kérem a sajtót, hogy tartsák tiszteletben érzésenket és fogadják el, hogy nem szeretnénk ezzel kapcsolatban nyilatkozni!🤚🏼 #szeretet #nyugalom #beke #koszonom #szeretlekpeti A fotók-videók-instastoryk felhasználása tilos!

A post shared by Weisz Fanni (@realweiszfanni) on

Vége…?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top