Sztárok

Két gyereket szeretne Weisz Fanni

Őszinteségre és bizalomra szeretnék nevelni gyermekeiket, de egyelőre nem jön a baba Weisz Fanniéknál.

Weisz Fanni tavaly nyári, meglepetésszerű esküvője óta nagyon tudatosan készül az anyaságra. A 26 éves modell és 31 éves kosárlabdázó férje készen állnak egy babára, de nem akarnak rástresszelni a gyerekvállalásra. „Akkor jön majd, amikor jönnie kell, ezt a sors eldönti” – mondja Fanni.

Arról is mesélt, hogy képzeli el az ideális családot. „Petivel két gyereket szeretnénk. Nagyon fontosnak tartjuk az őszinteséget és a bizalmat, ezért arra vágyunk, hogy a gyerekeink is így viselkedjenek majd velünk. Jószívű és barátságos családunk lesz, ebben biztos vagyok” – mondta a modell a Blikknek.

Weisz Fanni és férje, Péter nagyon szeretnének már kisbabát

Weisz Fanni és párja már hat éve együtt vannak, és régóta szeretnének családot alapítani, de mindenképp meg akarták várni a házasságkötést. „Tiszteljük a másikat, illetve mindennap azon vagyunk, hogy meghódítsuk egymást, és ne laposodjon el a kapcsoltunk – mesélte magukról Fanni. – Nagyon fontos a bizalom, és ez nálunk nagyon is megvan. Amit a legjobban szeretek a kapcsolatunkban, hogy mindketten minden egyes nap szeretnénk tetszeni a másiknak, és egymás véleménye a legfontosabb számunkra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top