nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni az új házáról

Weisz Fanni: „Első látásra szerelem volt!”

Örömhírről számolt be a modell.

Weisz Fanni évekig tervezgette, vágyott rá, és most végre eljött a pillanat, hogy belépjen saját háza küszöbén, megvette ugyanis élete első házát – írja a Bors. 

Weisz Fanni

Házat vett Weisz Fanni, most azt újítja fel – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A 31 éves modell, szépségkirálynő elárulta a bulvárlapnak, hogy hónapig tartó keresgélés után már majdnem feladta álmai házának a megtalálását: “Már nem is emlékszem, hogy hány házat néztünk meg. (…) Mondtam az ingatlanosnak, hogy “elegem van!”, nem akarok többet megnézni, egy sem olyan, amilyet szerettem volna. Másnap (…) visszahívott, hogy megtalálta, ezt kerestük! Első látásra szerelem volt! Tökéletes!“.

Fanni egy használt lakást vásárolt az agglomerációban, az ingatlant azonban teljesen fel kell újítani. Ám ezt nem bánja a modell, ő is kiveszi a részét a munkákból. Ha kell, sittet lapátol vagy éppen fúr-farag, sőt eldöntötte, hogy a laminált padlót is saját kezűleg szeretné lerakni. Keményen dolgozik, hogy minden kész legyen karácsonyig, mert addig be akar költözni az új házba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top