nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni otthona

Ebbe a háromgenerációs álomházba költözik Weisz Fanni

Még tart a felújítás.

Weisz Fanni a Mokka riporterének mutatta meg, hogy állnak a munkálatokkal. A házban a modell a nagyszüleivel, a testvérével és az édesanyjával fog élni. Mindenkinek külön lakrésze lesz, saját hálóval, és fürdőszobával. Folyamatosan nézték az eladó ingatlanokat, ám csak hosszas keresgélés után találtak rá az álomotthonra.

„Már majdnem feladtam. Mondtam az ingatlanosnak, hogy elegem van! Nagyon sokat szenvedtünk, nagyon sokat dolgoztunk, és egyébként rengeteg ingatlant megnéztünk. Másnap felhívott az ingatlanos, hogy tudja, mit akarunk és nézzük meg. Félelmetes volt, hogy abban a pillanatban, amikor feladtam, megjött az igazi ház” – mesélte az adásban Fanni, aki azt is elmondta, miért fontos számára, hogy itt is együtt legyen a család.

„A mama és a papa kislányként sokszor vigyáztak rám-ránk, babáztak velünk. Óvtak, féltettek bennünket. Most eljött az idő, hogy mi vigyázzunk rájuk. Jó lenne, ha újra a közelünkben lennének, és még sok mindent szeretnénk megtanulni tőlük. Ők sem lesznek fiatalabbak, mindketten elmúltak hetvenévesek. Most még fittek, fiatalosak, de ha szükségük lesz segítségre, mi szeretnénk a támaszuk lenni! Karácsonyig mindannyian beköltözünk!” – tette hozzá a modell. 

Weisz Fanni

Weisz Fanni (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top