nlc.hu
Sztárok
Meglepő dolgok derült ki Weisz Fanniról

Meglepő dolgot árult el Weisz Fanniról az édesanyja

Többszöri vizsgálat után sem derült ki az igazság.

Weisz Fanni szeptember 18-án ünnepelte 31. születésnapját. A modellnek nem volt mindig felhőtlen a kapcsolata édesanyjával, volt olyan, hogy évekig nem beszéltek egymással. Mindez akkor történt, amikor Fanni Hajmásy Péterrel volt házas. Miután 2020-ban úgy döntöttek, elválnak, a modell rájött, hogy szeretné rendezni kapcsolatát édesanyjával, Lénárt Ágnessel. Azóta pedig elválaszthatatlanok!

Weisz Fanni és anyukája, Ágnes

Weisz Fanni és anyukája, Ágnes (Fotó: Birton Szabolcs)

Ágnes most lánya születésnapjának az apropóján idézte fel a Borsnak Fanni első éveit és világra jövetelét. „Gyönyörű nap volt, emlékszem, nagyon meleg, akárcsak ma. Fanni csütörtökön született, erre pontosan emlékszen, a szomszédasszonyom még be is kiabált az ablakon, hogy: még mindig egyben? Mondtam neki, hogy »igen, még megnézem este a Friderikusz Show-t, aztán jöhet a baba!« És tényleg így lett!”

A büszke anyuka elmesélte, az orvosok hosszú időn keresztül állították, hogy Fanni nem siket, miközben Ágnes folyamatosan gyanakodott az ellenkezőjére. 

„Azt mondták: hall a babám… Többször kértem, hogy vizsgálják meg, és többször is mondták, hogy hall. Gábor, az első gyermekem is siketen jött világra, de nekünk mégis azt mondták, hogy Fanni hallhat majd. Mikor hazavittük, örültünk, de figyelgettem Fannit, hogy vajon hall-e ténylegesen. Akkoriban nem voltak komolyabb vizsgálatok, csak olyan, amihez altatni kellett volna. Ezt nem akartunk egy kisbabával… Végül másfél éves korában tűnt fel igazán, hogy nem hall, csak jól leutánozza a nagyobb testvért. Például, amikor kinyílt a gyerekszoba ajtaja, Gábor megfordult, mert érezte a fuvallatot, és Fanni is követte őt. Ezért lehet az, hogy sokáig nem tűnt fel. Tulajdonképpen csak 3 évesen állapították meg az akkori vizsgálatokkal, hogy siket” – emlékezett vissza Ágnes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top