nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni és az édesanyja kapcsolata

Weisz Fanni nem vágyik a szerelemre, csak édesanyja közelségére

Néhány éve volt közöttük súrlódás, most viszont szorosabb kapcsolatot ápolnak, mint valaha.

Weisz Fanni és az édesanyja viszonya szorosabb, mint valaha, ez azonban nem volt mindig így. Korábban adódott közöttük egy hosszabb mosolyszünet, ami a modell édesanyja szerint Fanni exférje, Hajmásy Péter miatt történt, aki nem engedte a modellt a családjához.

Weisz Fanni

Fotó: Fotocentral/Birton Szabolcs

Miután a pár elvált, Fanni és az édesanyja ismét elkezdtek egymáshoz közelebb kerülni, olyannyira, hogy a Storynak most úgy nyilatkoztak, szinte mindent közösen csinálnak. Nem messze laknak egymástól, így rendszeresen ebédelnek, kávéznak együtt, és igyekeznek minél több időt egymással tölteni.

„Érdekes, hogy bár mostanra teljesen önállóvá váltam, és minden szempontból a magam ura vagyok, mégis egyre nagyobb szükségem van anyára. Valahogy biztonsággal tölt el, hogy tudom, bármi történik velem, ő ott áll mögöttem, készen arra, hogy elkapjon” – mesélte Fanni, aki Ágnessel közösen viszi a vállalkozását, gyakorlatilag ő az egykori szépségkirálynő jobbkeze, annak ellenére, hogy korábban egészen más szakmát szánt a lányának. Ágnes úgy képzelte, Fanniból jó körmös lehetett volna, de amikor másképp döntött, akkor elfogadta és támogatta őt. „Bevallom, már nem is tudnám őt elképzelni egy asztal vagy pult mögött. És nem azért, mert az a munka degradáló lenne. Dehogy! Csak látom, mennyi ambíció van benne, hogy mennyire életre való, kreatív, dolgos lány, aki többre hivatott.”

A modell az elmúlt időszakban elképesztő formában van, ráadásul egy ideje szingli, ennek ellenére most elárulta, nem vágyik párkapcsolatra. „Most semmi sem hiányzik, a szerelem sem. De ha férjhez megyek, szólni fogok. Tényleg minden úgy jó, ahogy van. Most szeretem azt, akit a tükörben látok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top