nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni és édesanyja

Weisz Fanni édesanyja elárulta, mi volt a mosolyszünet oka

Weisz Fanni és édesanyja arról beszéltek, mi volt a nézeteltérés oka, és hogyan rendezték a kapcsolatukat.

Weisz Fanni csaknem öt éven keresztül nem beszélt a családjával, ám az okokat sosem részletezték. A modell édesanyja szerint ennek egyetlen oka volt, a lánya férje, aki nem engedte a családjához Fannit. Nyár elején derült ki, hogy Fanni és Hajmásy Péter válnak, azóta pedig rendeződött az egykori szépségkirálynő viszonya az édesanyjával, sőt, még közelebb kerültek egymáshoz.

„Egyik napról a másikra eltávolodtam a családomtól. Utólag sem értem, hogyan hagyhattam ezt, nem találom még a választ. (…) Nem voltak barátaim, akik akkor azt mondták volna, hogy hülyeséget csinálok – mondta korábban Fanni, most pedig a Kiskegyednek nyilatkozott. –  Az volt a baj, hogy nagyon fiatal voltam, nem volt élettapasztalatom, kapkodtam. Mindent félredobtam a szerelem miatt. Nem ez lett volna a legfontosabb. A családra kellett volna hallgatnom, erre már rájöttem. Hiába, öregszem…” – mondta Fanni a lapnak, amelyben édesanyja is nyilatkozott az elmúlt időszakról. 

,,Természetesen. Arra gondoltam, talán túl engedékeny voltam, aztán hibáztattam magam, hogy nem kellet volna Pestre jönnünk, aztán hogy nem tudtam megvédeni. Gondolkoztam, hogy mit és hol ronthattam el a gyermeknevelésben. Aztán rájöttem, valószínű nem ezek az okok, hiszen itt a másik gyermekem, a fiam, akit ugyanolyan értékrendre neveltem, ugyanazok szabályok vonatkoztak rá is. Egyformán szerettem őket, nem tettem különbséget semmiben kettejük közt” – mondta Ágnes, majd hozzátette, még jobb a kapcsolata a lányával, mint azelőtt.

Anya-lánya sztorik:

weisz fanni és anyja

Weisz Fanni és az édesanyja, Ágnes (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top