nlc.hu
Sztárok

Kibékült Weisz Fanni és édesanyja

„Helyre kell hoznom mindent, amit elrontottam” – Weisz Fanni drámai vallomása

Jóvá akarja tenni a történteket a modell.

Öt év után visszatalált Weisz Fanni az édesanyjához; most újra azon vannak, hogy felépítsék kapcsolatukat – írja a Blikk. „Egyik napról a másikra eltávolodtam a családomtól. Utólag sem értem, hogyan hagyhattam ezt, nem találom még a választ. (…) Nem voltak barátaim, akik akkor azt mondták volna, hogy hülyeséget csinálok” – vallotta be a bulvárlapnak a 28 éves modell, aki az elmúlt években nemcsak az édesanyjával, hanem a nagyszüleivel és a testvérével sem tartotta a kapcsolatot.

Weisz Fanni

Weisz Fanni ma már nagyon bánja, ahogyan 5 évig viselkedett a családjával (Fotó: MTI / Kovács Attila)

„Helyre kell hoznom mindent, amit elrontottam. Sok évet kell bepótolnunk (…), jóvá akarom tenni a történteket. Magamra még mindig haragszom” – jelentette ki az elvált Weisz Fanni, aki egy évvel ezelőtt vette fel újra a kapcsolatot az édesanyjával. Azóta már mindennap beszélnek, rengeteget találkoznak.

A modell édesanyja elmondta, nagyon hálás a lánya új párjának, aki sokat segített abban, hogy még szorosabb legyen a kapcsolatuk.

Olvass még Weisz Fanniról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top