nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni beszélni tanul

Weisz Fanni nagy dologra szánta rá magát új szerelme kedvéért

Új szerelméről mesélt Weisz Fanni. Az elvált modell nagyon boldog Bókay Gergő mellett. Kapcsolatukra az édesanyja is áldását adta.

Weisz Fanni házassága néhány hónappal ezelőtt válással ért véget, de a modellre azóta újra rátalált a szerelem. Új párját már a nyilvánosságnak is megmutatta, a férfi nem más, mint Bókay Gergő, akiről korábban Nádai Anikó partnereként hallhattunk.

„Nagyon boldog vagyok Gergő mellett, és csakis előre nézek. A múlttal egyáltalán nem akarok foglalkozni, mert lehúz, a jelen és a jövő számít” – mondta Fanni a Borsnak. Szavait édesanyja tolmácsolta. 

A modell annyira szerelmes, hogy új barátja kedvéért egy nagy dologra szánta rá magát. Exférjével főleg jelnyelven kommunikáltak, de Gergő miatt újra próbálkozik a beszéddel.

„Egyre többet hordom a hallókészülékem, így napról napra jobban megy a hallás, a beszéd, amikben Gergő motivál. Régen hamar letettem, mert fájt a fejem tőle, de most valahogy nem” – mesélte Fanni, de hozzátette, hogy Gergő is jól halad a jelnyelv tanulásával.

Lánya új kapcsolatát édesanyja is támogatja. Ágnes és Fanni egy éve kezdtek el újra közeledni egymáshoz, mostanra rendeződött a viszonyuk.

Olvass még Weisz Fanniról az nlc-n:

weisz-fanni

Weisz Fanni boldogabb, mint valaha (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top