nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanniék válásának okai

Weisz Fanniék ismerősei szerint kódolva volt, hogy egyszer véget ér a szerelmük

A vízválasztó 7. évben ért véget Weisz Fanni és Hajmásy Péter kapcsolata.

Bár sokakat váratlanul ért, hogy Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter házassága mindössze két év után zátonyra futott, a párt jól ismerő informátoraink szerint az első perctől kezdve érezhető volt, a frigy nem tart ki örökké – írja a legfrissebb Story magazin.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter

Ismerőseik szerint mindkettejüket megviseli a szétválás – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ahogy mélyült a köztük lévő viszony, Fanni számára úgy váltak egyre kevésbé fontossá a baráti kapcsolatai. Ahogy az édesanyjával megszakította a kapcsolatot, úgy velünk is. (…) Bezárkózott, és nagyon megváltozott, (…) a szerelem elvakította. Később már esélyünk sem volt bizalmasan beszélni vele, mert Peti mindig mindenhová elkísérte. Egy percre nem hagyta egyedül” – mesélte egy egykori barát.

A sztármagazin informátora szerint a siket modell az utóbbi időben nyitottabb lett, még az édesanyjával is kezdett rendeződni a viszonya. „Szerintem rájött, hogy nem jó így élni, hiszen az egész családjával megromlott a kapcsolata Peti miatt. (…)  Biztos, hogy Péter még próbálkozni fog, hogy rendbe hozza kapcsolatát Fannival. Sok mindent köszönhet neki, például általa lett ismert” – mondta Weisz Fanni barátnője.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Weisz Fanniék ismerősei szerint kódolva volt, hogy egyszer véget ér a szerelmük

Olvass még Weisz Fanniékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top