nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni jegygyűrűi

Ide menekült a házasságát gyászoló Weisz Fanni

Barátnője tartja a lelket a férjével szakító siket modellben.

Egy hét után életjelet adott magáról a válását bejelentő Weisz Fanni. A 27 éves modell a Balatonnál vigasztalódik, onnan posztolt képeket és videókat, ám – mint a felvételek is mutatják – láthatóan nem viseli jól, hogy tönkrement a házassága, valósággal belefogyott a szomorúságba. Ugyanakkor szintén beszédes az is, hogy – a képek és videók alapján – képtelen letenni a jegygyűrűit – írja a Blikk.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter

7 évvel megismerkedésük, és 2 év házasság után szakított Weisz Fanni és Hajmásy Péter – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A bulvárlap értesülései szerint a férjével szakító Weisz Fanniban a barátnője tartja a lelket. Úgy tudni, a siket modell nagyon nehezen viseli ezt az időszakot és nagyon szomorú, általában hatalmas napszemüveg mögé rejti az arcát.

Exét is a barátok próbálják felvidítani. Hajmásy Péter pár napja szintén a Balatonnál töltött egy kis időt: Balatonudvariban golfozott a sporttársakkal.

Olvass még Weisz Fanniról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top