Család

Nem esett teherbe, végül az 51 éves édesanyja ugrott be béranyának

Évekig próbálkozott a teherbe eséssel Breanna Lockwood, és miután nem járt sikerrel, az édesanyjához fordult segítségért.

Breanna Lockwood és férje, Aaron már a 2016-os házasságuk után belekezdtek a gyerek-projektbe, de a megtermékenyülés nem akart összejönni számukra. Végül Illinois államban látogattak meg egy termékenységi klinikát, ahol azt javasolták nekik, hogy kezdjenek bele a lombik-programba – írta meg az unilad.

Két vetéléssel és egy időközben összeszedett Asherman-szindrómával később Breanna-nak már egyre kevesebb esélye volt arra, hogy ő maga hordhasson ki egy gyereket. Ez volt az a pont, amikor az orvosuk felhívta a figyelmüket a béranyaságra. Csakhogy ez a megoldás közel százezer dollárjába került volna az ifjú párnak, és itt lépett közbe Breanna édesanyja, Julie Loving, aki felajánlotta, hogy maga hordja ki a gyereküket. Breanna először ellenállt az ötletnek, ám végül beadta a derekát.

„Tudtam, hogy egy egészséges 51 éves vagyok, és tudtam, hogy képes lennék megtenni ezt a lányomért. Igazából nem is 50, hanem 30 évesnek érzem magam”

– nyilatkozta Julie. A nőn aztán rengeteg tesztet elvégeztek, melyek között volt pszichológiai is, és csak azután vágtak bele a projektbe, hogy úgy tűnt, itt valóban minden rendben lesz. Julie jelenleg 21 hetes terhes Breanna gyermekével, a család pedig a nő Instagram oldalán számol be a fejleményekről. Julie eddig meglepően könnyűnek írja le a második terhességét. Reméljük, minden rendben lesz ezzel a nem mindennapi családdal.

Olvasnál még a béranyaságról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top