Megható videó: így vitte óvodába kislányát Radics Gigi

F. B. | 2024. Szeptember 03.
Radics Gigi egy igencsak intim pillanatot osztott meg életéből, az énekesnő ugyanis szándékosan tartja távol a nyilvánosságtól gyermekét.

Az Adom a napom negyedik évadának legújabb vendége Radics Gigi. Az énekesnő bár nem gyakran mutatja meg a világnak gyermekét, most mégis kivételt tett és megengedte, hogy a műsor kamerái elkísérjék őket az óvodába menet. 

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A szívmelengető képsorokon az látható, ahogy az egygyermekes édesanya kislánya kezét fogva kíséri a picit a az óvodába, és biztosítja arról, hogy jönni fog érte a délután folyamán. Kattints az alábbi videóra az édes pillanatért!

Gigi kislánya születése óta tudatosan nem oszt meg fotókat gyermekéről. Az énekesnő arra is törekszik, hogy gyermeke képernyőidejét is minimalizálja. 

„Bella lassan négyéves lesz, mindig azt hiszem, hogy még van időm kitalálni, hogy milyen mértékben legyen majd jelen a social mediában, de repül az idő. Mindenesetre bízom benne, hogy ha már annyi idős lesz és telefont adok a kezébe, akkor azt arra fogja használni, hogy beszélni tudjunk egymással, nem pedig arra, hogy csak azon keresztül kommunikál majd” – mondta korábban Gigi, aki arra próbálja nevelni a lányát, hogy sokat legyen közösségben és legyenek barátai.

Kövesd te is a sztárok egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját hétfőn Radics Gigi, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Exit mobile version