nlc.hu
Sztárok

Radics Gigi a mélypontjairól

Radics Gigi vallomása: „Megszenvedtem a szakítást”

Nem így tervezte, de szerencsére a környezete támogatta döntésében.

Radics Gigi tavaly év végére teljesen kivirágzott, miközben a 2023-as nyara cseppet sem volt könnyű. Augusztusban jelentette be, gyermeke, Bella édesapjával különváltak az útjaik. Ezt követően belevágott a Dancing with the Stars című műsorba, ahol rendkívül sok gátlását tudta leküzdeni. 

Radics Gigi

Fotó: Trenka Attila

Az énekesnő most őszintén mesélt a Nők Lapjának arról, min ment át a szakítás során, és mi az, amit a legnehezebben visel a „sztárságban”. 

„A lelkem mélyén erre vágyom, hogy valaki szorosan átöleljen, és soha ne engedjen el – mondta Gigi a Ne engedj el című dalával kapcsolatban. –

Megszenvedtem a szakítást. Nem így terveztem, és nem is ilyen mintát hozok, a szüleim a legszebb párkapcsolatban élnek, amit valaha láttam.

Szerencsére apuék megértők voltak velem, egy szóval sem mondták, hogy maradjak benne valamiben, amiben nem érzem jól magam. Mellém álltak, támogattak, ahogy az éneklésben is kislánykorom óta. Nagyon hálás vagyok nekik.”

Gigi a lapnak azt is felidézte, hogyan indult a karriere, milyen utat járt be már egészen fiatalon és mi az, amit egyre nehezebben visel. „Elfáradtam. Különösen a médiafelhajtást viselem már nehezen. A tévében, újságokban folyton jó képet kell vágni, mosolyogni, mintha minden rendben volna, pedig lehet, hogy a mélyben éppen dúlnak a viharok. Meg a képmutatás is zavar, ha a szemembe csupa jót mondanak, a hátam mögött meg valami mást. Az igazságtalanságot emésztem meg a legnehezebben. Úgyhogy azt hiszem, a jövőben meghúzom a határaimat. Szerencsére nekem van hová visszahúzódnom, ahol csupa szeretet övez, és nem kell minden lépésemre ügyelnem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top